default_mobilelogo

 

De Wetenschappelijke Vereniging voor de Gezondheid van het Paard (WVGP vzw) is opgericht in 2005 door een groep paardendierenartsen die actief waren binnen de syndicale organisatie Vlaamse Dierenartsen Vereniging (VDV). Deze groep organiseerde jaarlijks een studienamiddag voor alle dierenartsen met interesse voor het paard. De oprichting van de WVGP had op de eerste plaats de bedoeling deze studienamiddag los te koppelen van de syndicale belangen. Sinds december 2017 heeft de WVGP het statuut 'vereniging zonder winstoogmerk'. De WVGP vzw wil zich de komende jaren verder profileren als betrouwbare wetenschappelijke informatiebron voor de paardendierenarts en dit mede via deze website. 

 


 Als u dierenarts bent of misschien nog student diergeneeskunde, dan kunt u zich registreren en gebruik maken van het gesloten gedeelte van de website. U kunt dit doen via volgende link :    ⇒ registreren   of op iedere volgende pagina onder het  'ProfielMenu'.  Indien u al bent geregistreerd kunt u zich hier :  ⇒ aanmelden
U krijgt dan toegang tot, onder andere, de verslagen van de WVGP congresdagen, de contactgegevens van de bestuursleden en u ontvangt de nieuwsbrief van de WVGP.